Trenger du hjelp?

Sukkerspinnmaskin

kr 839
Incl. VAT
- +
Det er ikke bare barna som elsker sukkerspinn. Voksne er også gærne etter denne luftige og søte fornøyelsen. Og med denne maskinen, kan du lage sukkerspinn hjemme akkurat når du måtte ønske det. En magisk liten gave til både store og små!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Fargerik og søt – ja, rett og slett helt fantastisk! Alle barn elsker sukkerspinn, som gjerne kombineres med herlige minner fra barndommens tivoli-besøk. Nå kan man gjenskape opplevelsen – i hvert fall smaken av sukkerspinn – innenfor sine egne fire vegger. Med denne maskinen skaper man mye moro for alle som er involvert – en gaveidé som vil falle i smak hos både voksne og barn!

Det kunne ikke vært enklere: For å lage sukkerspinn trenger man kun litt granulert sukker og vaniljesukker. Selv harde og sukkerfrie drops kan brukes til å lage denne artige "retten"! Bare fyll opp maskinen og vips så har du laget dine egen lille sukkersky med fantastisk smak! Det at maskinen kommer i en søt rosa farge og i 1950-tallsstil, gjør den bare enda mer sjarmerende. Maskinen er enkel i bruk og enda enklere å rengjøre, og passer til både småbarnsfamilier, ungdommer, og selv de litt eldre som vil minnes den nostalgiske barndomssmaken av sukkerspinn!

Detaljinformasjon

Sukkerspinnmaskin

  • Maskinen bruker granulert sukker, vaniljesukker og harde drops
  • Deksel som hindrer sukkeret fra å sprute
  • Lettstelt maskin som er enkel å rengjøre
  • Sokkel måler 25 cm x 26 cm, med en høyde på 33,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-26T15:43:39+00:00