Trenger du hjelp?

Svart champagneglass med gravering og kjærlighetsglitter

kr 219
Incl. VAT
- +
Dette svarte champagneglasset er en praktisk kjærlighetsgave, som gjør stevnemøtet enda morsommere! Dette glitrende glasset har utsmykning med enten et hjerte, eller tre små hjerter og ordet "Love". Og selvsagt kan man få en personlig gravering på dem begge! En flott gaveidé til partneren din, eller til kjærestepar som liker å kose seg sammen!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Disse glassene gjør stevnemøtet enda hyggeligere! Nå kan du gi bort disse lekre glassene til kjæresteparet, eller kanskje til deg og din egen partner til den helt spesielle kvelden. Et ekte bevis på kjærlighet, dekorert på svarte champagneglass med rødt og festlig glitter. Glassene kommer i to varianter, der den ene er dekorert med et glitrende og rødt hjerte. Det andre glasset er gravert med tre mindre hjerter, samt ordet "Love". I tillegg kan man gravere inn en egen tekst for å gjøre glassene enda mer unike. Skriv inn navnene til deg og din kjære – og sørg for en helt unik kjærlighetsgave som vil overraske og glede på den store dagen!

Lekre champagneglass som kan brukes til alle stevnemøtene, og som blir et romantisk minne om de gode øyeblikkene. Disse svarte champagneglassene er så lekre og unike, at de også kan brukes som gave til bestevenninnen eller forloveren din, der navnet graveres inn og sørger for en skikkelig skål på den store dagen! Et morsomt minne som kan brukes om og om igjen!

Detaljinformasjon

Svart champagneglass med gravering og kjærlighetsglitter

  • Med personlig gravering av glasset
  • Dekorert med rødt glitter formet enten som et hjerte eller som tre hjerter og teksten "Love"
  • Mål: ca. 24 cm høy
  • OBS! Ikke bruk spesialtegn ved gravering

    Merk: Glassdekorasjonen er tilfeldig og kan ikke velges

Produktomtaler

Write a review
2020-03-30T20:48:31+00:00