Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Svart "HTC One X"-deksel med print

  kr 345
  Incl. VAT
  - +
  Dekselet for HTC One X får nå et personlig preg gjennom bildet på smarttelefon-dekselet! På aluminiumsplaten i det beskyttende dekselet legger du inn et bilde av beste utskriftskvalitet. Bli en designer av smarttelefon-dekseler. En svært fin gaveidé!

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Dersom din smarttelefon, i dette tilfellet HTC One X, ligger deg hjertet nær, hvem verner og beskytter den mot alt ondt? Et beskyttelsesdeksel, selvfølgelig! Og fordi dekselet til smarttelefonen har god plass til personlige design-detaljer, kan vi tilpasse gaveidéen: "HTC One X"-deksel med fototrykk!

  Det plastbeskyttende skallet blir personlig med ditt valgte bilde og inkluderer en trykkbar aluminiumsplate, som på forhånd har blitt produsert i høyeste print-kvalitet og med imponerende resultater. Enten det er et søtt bilde av barnet ditt, et veldig viktig bilde av deg sammen med en kjendis, eller et morsomt øyeblikksbilde fra den siste festen til den gode kompisen: Du vet med sikkerhet hvilket bilde på smarttelefonen som er riktig!

  Med det egendesignede HTC-One-dekselet kan du gi det viktigste tilbehøret i lommen eller vesken et avgjørende og personlig preg. En veldig god idé!

  Detaljinformasjon

  Svart "HTC One X"-deksel med print

  • Svart plastbeskyttelse
  • Inkludert personlig trykt aluminiumsplate
  • Passer for HTC One X

  Produktomtaler

  Write a review

  This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

  2020-05-25T20:49:23+00:00