Trenger du hjelp?

Svart- og gullfarget telysholder – 3 i sett

kr 119
Incl. VAT
- +
Hvis man tenner et telys i en av de 3 beholderne, blir lyset reflektert dobbelt og trippelt fra den gullfargede innerveggen – noe som resulterer i en fantastisk atmosfære i rommet. Dette settet med 3 beholdere er en elegant liten gave med ”wow”-effekt som garantert treffer enhver person med sans for interiør og innredning. En strålende gaveidé!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Utvendig er de nedtonede og elegante, innvendig stråler de av glamour – disse svart- og gullfargede telysbeholderne gir alltid et godt inntrykk i rommet! På grunn av den gullfargede, reflekterende innersiden sprer disse tre beholderne i metall og forskjellige størrelser, alltid en koselig atmosfære rundt seg, og passer spesielt godt til en romantisk anledning hvor man vil tilsette litt stemning. De som før trodde at vanlig telys var nok for å lage en varmende stemning i et rom, vil ikke mene det samme lenger etter å ha sett disse tre telysholderne i aksjon.

Elegante telysholdere som disse tre gjør seg utmerket som gave i enhver anledning, spesielt til de som vet hvilken forskjell et levende lys kan gjøre! Gi settet i gave til noen du er glad i neste gang hun eller han har bursdag, så skal du se at de kommer til å la seg rive med av den gode atmosfæren de skaper i rommet.

Detaljinformasjon

Svart- og gullfarget telysholder – 3 i sett

  • 3 telysholdere i settet
  • svart utenpå, gullfarget inni
  • materiale: metall
  • størrelse: 6 × 7, 8 × 10 og 9 × 12 cm
  • telys ikke inkludert

Produktomtaler

Write a review
2020-05-27T00:48:59+00:00