Trenger du hjelp?

Svart pute med gullbokstaver

kr 345
Incl. VAT
- +
En oase av komfort i elegant svart! Men puten er ikke bare ekstremt myk og behagelig, den ser også bra ut. På den svarte overflaten er det plassert en stor bokstav i glitrende gull som du selv har valgt ut, avhengig av hvem puten er til – en kosete og flott idé til den smakfulle innredningen av sovesofaen og sittegruppen!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med litt kos kan du virkelig få hver dag til å føles bra. Gi derfor din kjære denne svarte puten som han eller hun kan bruke på sofaen eller i sengen mens en vidunderlig film er på. Da sikrer du en super komfort. I tillegg til selve puten og dens komfort, har den gullfargede, store bokstaver på forsiden. I den gyldne sirkelen kan du velge å få skrevet inn viktige bokstaver – som for eksempel initialene i navnet til kjæresten eller et felles slektsnavn. Du kan bare laste ned og velge selv når du bestiller.

Overrask partneren din, familiemedlemmet eller en venn med denne svarte puten som er laget personlig for en ønsket anledning – en fin gave til alle dine kjære som liker å være innendørs i sitt interiør-rike og få mer komfortable sitteplasser!

Detaljinformasjon

Svart pute med gullbokstaver

  • Levering: 1 pute
  • Funksjoner: koselig og mykt, flyttbar med referanse, vaskes, gullfargede, bokstaver trykt etter ønske, holografiske elementer
  • Materiale: Polyester-bomull, blanding
  • Farge: svart, gull
  • Mål: 40 x 40 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-20T00:10:40+00:00