Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Svømmering – "and" eller "flamingo"

Fra kr 399
Incl. VAT
- +
Mer glorete blir det ikke: Den flytende svømmeringen formet som en flamingo kan du fortsatt se i sin lyserosa farge, selv om du har forlatt bassenget eller strandfesten. De som liker det kjølig burde ha denne fluffy gule svømme-"anden" i repertoaret sitt. En klassisk gave for basseng- og festentusiaster!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Med denne gule andungen vil du garantert ikke bli latterliggjort – den kommer med kule-casual solbriller slik at mottakeren kan se trendy ut ved soling, bading eller under feiringen. Med en diameter på 1,2 meter og et hull i midten for avkjølende liggekomfort, kan den være god å ha på varme sommerdager. Dersom du liker noe som er et enda større blkkfang, er svømmeringen "flamingo" et nesten uunnværlig tilbehør!

Med mål på 1,2 x 1,2 x 1,1 meter og en tydelig rosa farge, er det absolutt vanskelig å overse det tropiske dyret som skaper god stemning i festmengden! Mottakeren av denne flytende svømmeringen vil absolutt verdsette denne følgsevennen på ferier, ved bassengfester og andre feiringer. En super gaveidé for de som liker utdaterte ting og som elsker sommeren!

Detaljinformasjon

Svømmering – "and" eller "flamingo"

  • Mål "and": ca. 1,2 m i diameter
  • Mål "flamingo": 1,2 x 1,2 x 1,1 m
  • Varianten "flamingo" har 3 kamre, som må blåses opp med en pumpe for mer stabilitet. Den kan for eksempel også fylles med vann
  • Materiale: Vinyl
  • Merk: Holder vekt opptil 90 kg og er perfekt for bruk i basseng og på strand

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T12:10:53+00:00