Trenger du hjelp?

Syskrin med navn

kr 775
Incl. VAT
- +
Man kan ha mye glede av et syskrin, spesielt når det har en vakker gammelhvit farge og er svært praktisk utformet. Graveringsmuligheten på framsiden gir den personlige touchen du er ute etter når du skal kjøpe en gave til en du er glad i. Garantert en vellykket gave til sy-entusiasten!

eller

Beskrivelse

Å ha et syskrin i hus er ingen dum idé! Alle trenger å fikse en søm eller sy på en knapp en gang i blant, så hvorfor ikke oppbevare sysakene i denne vintage-kisten i en elegant gammelhvit farge? Her har du alt du trenger for hånden, skreddersydd for din brukeropplevelse! Med de to knoppene på toppen åpner man enkelt syskrinet – og her vil flere avdelinger avsløre seg, slik at man kan organisere sysakene sine på en oversiktlig måte. Det finnes også en skuff underst som gir rom for de litt større tingene, som for eksempel saks eller garn. Kisten er laget av tre, og har et lett strøk av maling for å gi en litt gammel, koselig look.

En personlig touch får du med graveringsmuligheten på forsiden – kanskje navnet på den du ønsker å gi syskrinet i gave til sammen med en koselig hilsen, eller hvorfor ikke navnet på sommerstuen der skrinet skal få sin faste plass? Dette er den perfekte gaven til både bursdag og jul til en person som liker å ta fram sysakene i ny og ne.

Detaljinformasjon

Sykiste med navn

  • Kan graveres – ikke bruk spesialtegn
  • Used-Look i gammelhvitt
  • 5 rom – kan trekkes og brettes ut
  • Materiale: tre
  • Størrelse: 26 x 15,5 x 15 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-11-14T08:36:18+00:00