Trenger du hjelp?

Te-egg – «Baby Nessie»

kr 125
Incl. VAT
- +
Dette er et uhyre(lig) morsomt te-egg som te-drikkeren vil elske! Alle kjenner vel til det berømte sjøuhyret Nessi, og nå kan man dekorere koppen sin med en liten Baby-Nessi. Passer til både voksne og barn, da den er laget av silikon som tåler mye. En flott gave til både store og små te-elskere!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Helt fra Lock Ness i Skottland, kommer denne lille søte saken som vil sjarmere sokkene av den som er så heldig å få den i gave. Og hvis «Nessie» ikke dukker opp foran kameralinsen til de mange turistene som leter etter den hvert eneste år, så vet du hvor den befinner seg. Nemlig oppi koppen din! Med dette morsomme te-egget kommer du til å glede deg ekstra mye til te-koppen, og helle mer og mer te i koppen slik at bare hodet til det søte uhyret stikker opp av væsken!

Sørg for å gjøre te-koppen til deg selv og andre te-drikkeren enda søtere, med dette lille uhyret. Det skal vanskelig gjøres å motstå en rykende varm kopp te, særlig når man får selskap av denne sjarmøren! Bare legg te-bladene inn i egget, og plasser den i koppen før du heller over rykende varmt vann. En gave som definitivt tvinger frem smilet! Det blir nemlig ikke søtere enn dette!

Detaljinformasjon

Te-egg «Baby Nessie»

  • Brukes til å trakte løse teblader
  • Farge: turkis
  • Materiale: Silikon
  • Dimensjoner: 4,7 x 5,5 x 15 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-29T18:20:28+00:00