Trenger du hjelp?

Te-egg formet som en sjøku

kr 135
Incl. VAT
- +
I selskap av dette søte te-egget, kommer nok den daglige tekoppen til å smake ekstra godt! En nysgjerrig sjøku titter over koppekanten når du bruker dette te-egget, og det er nesten umulig å ikke bli i bedre humør etter en kopp te med denne i. En gaveidé som blir en søt overraskelse – perfekt for venner og kolleger som trenger en liten oppmuntring!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Sjøkyr som lever i det fri kan faktisk bli opptil fire meter lang! Det er selvfølgelig altfor stort for badekaret ditt hjemme, for ikke å snakke om tekoppen din. Men du kan likevel få nyte synet av en helt utrolig søt sjøku i koppen din når du tar i bruk dette te-egget. Hver gang du lager deg en kopp te, kommer du til å ha vanskeligheter med å ikke smile når denne sjøkua titter opp mot deg fra tekoppen. Det er akkurat som om hun har tatt en liten pause fra lekingen og plaskingen i et vannet, og henger nå med forlabbene over kanten på koppen, nesten som for å si ”hallo, hva driver du med?, eller kanskje ønske deg en god morgen?

Te-egget er laget av silikon og kommer i en gråblå farge. Denne sjøkua er den perfekte gaven til en ekte tedrikker. Passer perfekt når du ønsker å gi en kollega, venn eller annen bekjent en ekstra oppmerksomhet for å fortelle ham eller henne at du setter pris på vedkommende!

Detaljinformasjon

Te-egg i form av en sjøku

  • 5 x 4 cm
  • materiale: silikon

Produktomtaler

Write a review
2020-05-31T05:41:55+00:00