Trenger du hjelp?

Te-egg – ubåt

kr 115
Incl. VAT
- +
Det er bare å la ubåten dykke ned og deretter nyte en frisk kopp te. Ubåten kan fylles med valgfri te og gir en morsom touch til den daglige tekoppen. Te-ubåten er en super gave for alle tedrikkende livsnytere!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

"We all live in a yellow submarine ..." På samme måte som den klassiske Beatles-låten sang om en gul ubåt, er også dette überkule te-egget designet som en klassisk ubåt i samme knallgule farge. Å si at dette er en helt perfekt gave for både Beatles- og ubåt-fans, er vel unødvendig, det ser man jo med det samme man får øye på te-egget! Baugen på miniatyrbåten kan helt enkelt åpnes for å fylles med valgfri tesort. Når man har fylt baugen med sin favoritt-te, er det bare å la ubåten synke ned i det varme vannet, la teen trekke i ønsket tid og deretter kan man nyte en frisk kopp te.

Takket være metallkjedet som ubåten henger på, kan beholderen i silikon ikke synke altfor dypt. Når du er ferdig å bruke den, er det bare å tømme den for te og legge den i oppvaskmaskinen. Ypperlig gave for alle som setter pris på små, artige ting, og spesielt for de som drikker te selvfølgelig!

Detaljinformasjon

Te-egg – ubåt

  • materiale: silikon, metallkjede
  • egnet for oppvaskmaskin
  • te-egget fylles gjennom baugen som kan åpnes
  • design: Ototo

Produktomtaler

Write a review
2020-01-19T15:49:25+00:00