Trenger du hjelp?

Te for én – tekanne og kopp med hjerter

kr 209
Incl. VAT
- +
Dette søte settet har både en tekanne, en tekopp og en tallerken – der delene er stablet oppi hverandre slik at det skaper et pent og plassbesparende design som gjør at tekannen og koppen holder bedre på varmen! Både tekannen, tekoppen og tallerkenen er dekorerte med koselige hjerter, og gjør dette til en flott og praktisk gave til den som elsker te!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Hva er vel bedre enn å slenge seg ned i den myke sofaen, med en god bok og en rykende kopp med varm te? Med dette settet har du alt du trenger, til og med en tallerken til å legge alle de deilige sjokoladekjeksene som selvfølgelig også følger med en slik kosestund. Settet er laget av porselen, og tekannen har en kapasitet på 0,4 liter, mens tekoppen er på 0,2 liter. Mer enn nok drikke til å varme seg på kalde vinterkvelder.

Med sitt vakre og romantiske hjerte-design, og med høy kvalitet på settet, er dette en perfekt gave til te-drikkeren. Te-settet kommer også i en lekker eske som gjør gaveinnpakningen ekstra stilig, også denne dekket av de mange koselige hjertene som på porselenet.

Detaljinformasjon

Te for én! Tekanne og kopp med hjerter

  • Sett på tre deler:
  • Tekanne (16 x 10 x 11 cm) på 0,4 liter
  • Tekopp (6 x 10 x 11 cm) på 0,2 liter
  • Tallerken (Omkrets 20 cm)
  • Materiale: Porselen
  • Leveres i lekker gaveinnpakning

Produktomtaler

Write a review
2020-05-25T01:19:07+00:00