Trenger du hjelp?

Teegg "Fyll opp tanken!"

kr 105
Incl. VAT
- +
Her er det bare å fylle opp tanken! Men for smakens skyld burde teegget inneholde te og ikke drivstoff … Dette teegget er en morsom gave å gi bort, og sammen med en utsøkt te i løsvekt blir den helt komplett!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med dette teegget hengende på koppen eller glasset blir det å drikke te garantert ekstra morsomt! Teegget er nemlig formet som en klassisk rød og hvit bensinpumpe, men i stedet for bensin skal det selvfølgelig i stedet fylles med din favoritt-te. Dette teegget er en super gave å gi bort til en som elsker å drikke te, og som heller ikke sier nei takk til morsomme detaljer som gjør at man trekker litt ekstra på smilebåndet i hverdagen. .

Teegget har en praktisk størrelse på 11,5 x 10 x 5,5cm og er laget av solid silikon. Et perfekt tilbehør å ha på kontoret, hjemme eller på hytta, slik at man til enhver tid kan lage seg en deilig og varmende kopp med ferskbrygget te. Det bensimpumpeformede teegget blir en ekstra morsom gave til for eksempel en tedrikkende yrkessjåfør – praktisk og kul liten sak å ha liggende i bilen!

Detaljinformasjon

Teegg "Fyll opp tanken!"

  • te-egg i originalt bensinpumpe-design
  • farge: rød, hvit
  • kan åpnes og fylles med løsvektte
  • materiale: silikon
  • størrelse: 11,5 x 10 x 5,5cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-23T10:32:26+00:00