Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Tegneserie-bilderamme

kr 175
Incl. VAT
- +
Skap fantastisk morsomme og ytterst personlige gaver med denne tegneserie-rammen! Ved hjelp av de medfølgende snakkeboble-merkene kan du skape en kreativ og artig innrammet tegneserie av dine personlige bilder. Super gave til en som står deg nær!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Denne fantastiske tegneserie-rammen leveres med klistremerker formet som snakkebobler og en tusj. Alt ligger dermed til rette for at du skal kunne skape en morsom, høyst personlig tegneserie. Det eneste du trenger i tillegg er dine personlige bilder. Hva med å lage en morsom serie fra siste hyttetur med vennegjengen? Eller fra den romantiske turen til Paris med din kjære? Mulighetene er uendelige!

Bilderammen gir plass til tre store (11 x 7,5 cm) og tre små (6 x 7,5 cm) bilder. Ved hjelp av snakkeboblene kan du skape morsomme historier, eller du kan fokusere på hyggelige hilsener, motto eller detaljer fra der bildene ble tatt. Rammen er i hvit farge, noe som gjør at den passer inn i de fleste innredninger. Super gave til en venninne eller kompis, enten til jul, bursdag eller andre anledninger!

Detaljinformasjon

Tegneserie-bilderamme

  • leveringen inneholder:
  • bilderamme
  • snakkeboble-stickers
  • tusj

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-22T07:22:14+00:00