Trenger du hjelp?

Tegneserie-bilderamme

kr 175
Incl. VAT
- +
Skap fantastisk morsomme og ytterst personlige gaver med denne tegneserie-rammen! Ved hjelp av de medfølgende snakkeboble-merkene kan du skape en kreativ og artig innrammet tegneserie av dine personlige bilder. Super gave til en som står deg nær!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne fantastiske tegneserie-rammen leveres med klistremerker formet som snakkebobler og en tusj. Alt ligger dermed til rette for at du skal kunne skape en morsom, høyst personlig tegneserie. Det eneste du trenger i tillegg er dine personlige bilder. Hva med å lage en morsom serie fra siste hyttetur med vennegjengen? Eller fra den romantiske turen til Paris med din kjære? Mulighetene er uendelige!

Bilderammen gir plass til tre store (11 x 7,5 cm) og tre små (6 x 7,5 cm) bilder. Ved hjelp av snakkeboblene kan du skape morsomme historier, eller du kan fokusere på hyggelige hilsener, motto eller detaljer fra der bildene ble tatt. Rammen er i hvit farge, noe som gjør at den passer inn i de fleste innredninger. Super gave til en venninne eller kompis, enten til jul, bursdag eller andre anledninger!

Detaljinformasjon

Tegneserie-bilderamme

  • leveringen inneholder:
  • bilderamme
  • snakkeboble-stickers
  • tusj

Produktomtaler

Write a review
2020-01-18T17:23:23+00:00