Trenger du hjelp?

Teleskop

kr 259
Incl. VAT
- +
Den som ønsker å se himmelen fra barnerommet, eller kanskje til og med en vill eng eller skog, blir nok svært fornøyd med denne gaven: et veldig fint teleskop, spesielt egnet for barn! En solid design med stativ og opptil 30 x forstørrelse som inspirerer små stjernetittere samt dyreovervåkere. En meget god gaveidé!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den som bare henger foran skjermen går glipp av den virkelige verden – og den kan være ganske spennende! For å kunne se det som befinner seg lenger unna godt, bør nysgjerrige barn ha et godt teleskop hjemme. Det er bare én ting vi ønsker å gi som smelter hjertet, og som er veldig godt laget og spesielt produsert til barn: Barneteleskopet "Ekspedisjon natur" som er ideell for observasjon av stjerner og natur.

Takket være stativet som følger med, vil ikke bildet riste selv om du bruker 30 x forstørrelse. Ved å slå av og på okularet får man bildet i fokus. Et horisontalt og vertikalt låsehjul garanterer at stativet står stødig. Å titte på fugler og oppdage stjerner, og til og med sportsarrangementer, er ekstra gøy med dette teleskopet! Brukes det riktig, vil man ha glede av det i lang tid. En veldig fin gaveidé til barn!

Detaljinformasjon

Teleskop

  • Passer for å observere dyr, stjerner, sportsarrangement og mye mer
  • Trekk tilbake og dra for å slå av og på
  • Okularet / objektivet i diameter: 30 x 30 mm
  • Aluminiumstativ med vertikalt og horisontalt låsehjul for fotfeste, håndholdt teleskop
  • Mål: 36,5 x 12,7 x 7 cm
  • Merk: Ikke se med teleskopet mot solen på grunn av akutt fare for varig øyeskade eller blindhet. Anbefales ikke for barn under 3 år! – Kvelningsfare på grunn av små deler!

Produktomtaler

Write a review
2020-05-30T12:26:29+00:00