Trenger du hjelp?

Teleskoplykt

kr 95
Incl. VAT
- +
Dette er lommelykten som kan utvides og forlenges! Den lyser opp ellers utilgjengelige steder og bringer lys til selv de mørkeste hjørner og vinkler. Enten det er til barn eller håndverkere, så kommer teleskoplykten til å falle i god smak.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Et kulere verktøy (eller leketøy) skal du lete lenge etter. Teleskoplykten har et dreibart hode og er skikkelig nyttig å ha. Den lyser opp selv de mest avsidesliggende og utilgjengelige plassene, og blir opp til 56 cm lang. Som barn er man eventyrlysten og ønsker å oppdage så mye man kan av verden. Hva er vel da bedre enn et verktøy som hjelper til med dette? Den passer også for voksne, som endelig kan løsne den vanskelige skruen bak ovnen, eller finne leppestiften som trillet under badekaret i fjor vår.

Vi håper også at dere voksne er eventyrlystne og tar med dere denne lykta på campingtur og fjelltur, det er fortsatt mye som kan oppdages av naturens under. Håndverkere setter også umåtelig pris på teleskoplykta. Dette er rett og slett en genial gave til alle og enhver.

Detaljinformasjon

Teleskoplykt

  • Fleksibelt hode
  • Antislip-overflate
  • Sterke LED-lys, batteridrevet med fire LR44-knappebatteri (inkludert)
  • Dimensjoner: 2,5 x 17,5 x 2 cm, uttrukket 2,5 x 56 x 2 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-27T01:03:51+00:00