Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Teleskoplykt

kr 95
Incl. VAT
- +
Dette er lommelykten som kan utvides og forlenges! Den lyser opp ellers utilgjengelige steder og bringer lys til selv de mørkeste hjørner og vinkler. Enten det er til barn eller håndverkere, så kommer teleskoplykten til å falle i god smak.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Et kulere verktøy (eller leketøy) skal du lete lenge etter. Teleskoplykten har et dreibart hode og er skikkelig nyttig å ha. Den lyser opp selv de mest avsidesliggende og utilgjengelige plassene, og blir opp til 56 cm lang. Som barn er man eventyrlysten og ønsker å oppdage så mye man kan av verden. Hva er vel da bedre enn et verktøy som hjelper til med dette? Den passer også for voksne, som endelig kan løsne den vanskelige skruen bak ovnen, eller finne leppestiften som trillet under badekaret i fjor vår.

Vi håper også at dere voksne er eventyrlystne og tar med dere denne lykta på campingtur og fjelltur, det er fortsatt mye som kan oppdages av naturens under. Håndverkere setter også umåtelig pris på teleskoplykta. Dette er rett og slett en genial gave til alle og enhver.

Detaljinformasjon

Teleskoplykt

  • Fleksibelt hode
  • Antislip-overflate
  • Sterke LED-lys, batteridrevet med fire LR44-knappebatteri (inkludert)
  • Dimensjoner: 2,5 x 17,5 x 2 cm, uttrukket 2,5 x 56 x 2 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-21T03:11:22+00:00