Trenger du hjelp?

Telys sett – "Pingvin"

kr 85
(kr 708 / kg) Incl. VAT
- +
Et nydelig telys sett til alle som elsker søte pingviner. Disse lysene er nemlig formet som sjarmerende pingviner – plassert oppå tre vanlige telys! En vakker dekorasjon som lyser opp ethvert rom selv om telysene ikke tennes. En vakker gaveidé!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Telys-settet "Pingvin" er en lysdekorasjon med tre små pingvin-lys plassert oppå tre mindre telys. En morsom dekorasjon der pingvinene har kledd seg for vinterkulden med lue og skjerf. Pingvinene er faktisk så søte at det er vanskelig å tenne på lysene. Med sin kompakte størrelse med en høyde på cirka 5,5 centimeter, tar den liten plass og blir et flott tilskudd til bordet. Dette er et telys-sett som vil smeltet hjertet til både store og små, og særlig de med en forkjærlighet til pingviner! Men husk at dette ikke er en leke, og barn skal ikke tenne på lysene uten en voksen til stede.

Telys-settet "Pingvin" passer naturlig inn på den kalde vinteren, men kan brukes hele året av de som liker å lage en koselig stemning året rundt med stearinlys. En pen gaveidé som skaper en flott atmosfære i rommet!

Detaljinformasjon

Telys-sett – "Pingvin"

  • Tre små lys plassert på dekorasjon
  • Formet som pingviner
  • Mål: høyde 5,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T13:31:55+00:00