Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Telysholdere i gavesett med dekorativ potpurri

kr 135
Incl. VAT
- +
Med dette dekorative stearinlysholder-gavesettet med vakker potpurri kan du virkelig skape en herlig atmosfære og hyggelig stemning i ethvert rom. Dette er en prima gave til mødre, tanter eller bestemødre som elsker telys og kos. Eller kanskje du har lyst å unne deg noe ekstra, du også?
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

"Tenn lys, et lys skal brenne ..." Det er ikke bare i adventstiden det er duket for stemning og levende lys. Vi mener i alle fall at man kan ha levende lys året rundt, det er jo så utrolig koselig. Dette gavesettet med dekorativ potpurri blir et vakkert blikkfang på stuebordet eller i vinduskarmen, og får alle i nærheten til å føle seg bra.

Telysholderne er arrangert på en vakker, lakkert rektangulær treplate, så gå fra rom til rom og prøv deg frem – hvor passer telysholderen best, hvilket rom trenger en ekstra piff? Gi et elegant interiørtilbehør som innflyttingsgave, i en vakker pakke. Supert til både venner og familie som setter pris på kvalitet og flotte detaljer.

Detaljinformasjon

Telysholder, gavesett med tre glassysetaker

  • Inkludert dekorative steiner og potpurri
  • Inkludert en dekorativ gaveeske

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T10:55:43+00:00