Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Telysholderen "Juletre" fra Philippi

kr 619
Incl. VAT
- +
O juletre, du kan glede meg veldig mye! Telysholderen "Juletre" fra Philippi ser først ut som 3 små lysestaker med matchende stearinlysslukker. Men dersom du har 4 ulike størrelser på elementene og stabler dem oppå hverandre, får du et lite juletre i elegant, moderne design – en vakker dekorasjonsidé til jul!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Uansett hvordan du dreier og vender på den, så er telysholderen "Juletre" fra Philippi et stilig og dekorativt blikkfang: På den ene siden kan du innrede med moderne juletredesign på sjenken eller bordet i stuen, og på den andre siden kan du dekorere med telyset på baderommet slik at du kan drømme deg bort i det stemningsfulle lyset. Begge dekorasjonene kombineres i et enkelt, skinnende sølvobjekt, så å si 2 i 1!

Om ønskelig, kan de 3 telysholderne i ulike størrelser som gir romantisk belysning, også benyttes som dekor. Men så snart levende lys ikke er nødvendig lenger, kan man benytte telysslukkeren som knapt gir røyk, og så stable telysholderne en etter en oppå hverandre.

Telysholderen som kan stables til en topp, er nydelig med sine 16 cm i høyde. "Juletreet" er produsert i et elegant og vakkert design. Overrask en dedikert entusiast av dekorasjoner med denne vidunderlige 2-i-1-ideen som passer spesielt godt som gave til førjulstiden, men også til andre tider på året, takket være det tidløse designet!

Detaljinformasjon

Telysholderen "Juletre" fra Philippi

  • Levering: 4-delers lyssett bestående av 3 telysholdere og 1 telysslukker
  • Funksjoner: 3 stablede telysholdere, 1 stearinlysslukker, alle 4 deler over hverandre danner et juletre. Stearinlysslukkeren formet som en furutopp
  • Materiale: polert nikkel
  • Farge: skinnende sølv
  • Mål: ca. 16 cm (høyde)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-15T19:49:28+00:00