Trenger du hjelp?

Teposeholder «Hangover»

kr 145
Incl. VAT
- +
Etter en lang og slitsom natt, er det deilig med en deilig kopp te for å klarne tankene sine slik at man kommer i bedre form. Så hvorfor ikke skaffe deg denne artige lille tassen som garantert vil muntre deg opp? Teposeholder «Hangover» gjør at du humrer deg i bedre form, mens du ser på den slitne «mannen» som henger over kanten av koppen din. En super gave til alle som drikker te, eller som trenger å komme seg etter en fuktig kveld på byen!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Hvis du ser denne teposeholderen, vet du med en gang at det har vært en lang natt. Sliten og utkjørt, henger den lille mannen over koppen eller glasset ditt, med hele hodet nedi væsken. Den lille mannen er nemlig en te-siler, og som sørger for at tebladene eller teposen din skjuler seg inni kroppen. Dette er en artig dings å ha på kjøkkenet, og som alltid får deg til å smile. Laget av høykvalitetsilikon, og måler 8,5 x 5 cm.

For å fylle den med tepose eller teblader, er det bare å åpne den på midten slik at man kan putte teen inni. Den er enkel å rengjøre, og tåler også oppvaskmaskin. En god idé til partyløven som ofte trenger en liten oppkvikker dagen derpå, eller til te-elskeren som setter pris på et fiffig design på te-utstyret sitt.

Detaljinformasjon

Teposeholder «Hangover»

  • Teposeholder eller tesiler
  • Mål: Cirka 8,5 x 5,0 cm
  • Materiale: Silikon i høy kvalitet
  • Består av to deler
  • Kan vaskes i oppvaskmaskinen

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-05-28T02:08:21+00:00