Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Teppet "Fjær"

kr 1 039
Incl. VAT
- +
Nå kan kosen også være stilfull! Teppet "Fjær" er det perfekte tilbehøret for kjølige dager, fornyet og med et diskret og moderne design til enhver stue.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Teppet "Fjær" byr på en fin blanding av moderne design og funksjonalitet. Hvem liker vel ikke kos på kalde dager i et mykt og fluffy teppe? De vakre frynsene er ikke bare varme og koselige, men ser også svært vakre ut når de er kastet over armlenet på sofaen. De subtile fargene passer til enhver stil. Det delikate fjærdesignet lager en god stemning og inviterer deg til å slappe av, bare kose i teppet, nyte salig, myk varme og ta like lett på bekymringene i hverdagen som fjær som flyter mot gulvet og til slutt slapper av!

Teppet er perfekt for korte pauser, en lur eller kalde vinternetter. Dette teppet er ikke bare et designobjekt, men det gir også en koselig og varm følelse av velvære. Enten det er til en mor, datter, ektefelle eller beste venn – denne gaven vil garantert varme hjertet også!

Detaljinformasjon

Teppe "Fjær"

    <
  • Vevet stoff av 65 % bomull, 35 % akryl
  • Mål: 140 x 180 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-21T03:15:14+00:00