Trenger du hjelp?

Terrakotta bordovn "Egloo"

kr 909
Incl. VAT
- +
Terrakotta bordovn "Egloo er både en energi- og kostnadsbesparende varmekilde samt et stilfullt og flott dekor til hjemmet. Med 4 lys i drift gir det en jevn og behagelig varme – og har et naturlig utseende i typisk terrakottabrunt. En uvanlig gaveidé til din øko-bevisste venn med øye for vakre ting!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Varm opp rommet eller varm hendene, lag en kopp varm te og gi bordet et nytt og uvanlig design-tilbehør … så anvendelsemulighetene for "Egloo" er ikke helt oppbrukt, men det er helt klart at dette tilbehøret til hjemmet er både nyskapende og praktisk. Bordovnen i terrakotta og rustfritt stål er lett å sette i drift. Det er bare å plassere 4 små lys (f.eks. telys) inni; et stearinlys kan enkelt "lades", holder i ca. 5 timer og kan varme et rom med ca. 2–3 grader – hyggelig og naturlig.

I tillegg til at det er brukervennlig, stilig og med en diskret design, overbeviser også bordovnen i forhold til miljøvennlighet og kostnadsbesparelser. Med terrakotta-bordovnen "Egloo" kan man redusere det timelange forbruket av olje eller elektrisitet. Spesielt til venner og slektninger er miljøbevissthet og forståelse for designobjekter en gave som verdsettes!

Detaljinformasjon

Terrakotta bordovn "Egloo"

  • Levering: 1 bordovn med 4 duftende stearinlys og en produktbrosjyre
  • Funksjoner: elementene er rustfrie og består av 2 kupler for energi- og kostnadsbesparende oppvarming (også for oppvarming av kopp, hender, etc.)
  • Stilig og brukervennlig
  • Diskret design med stråling som varmer opp ca. 20 kvadrat
  • Materiale: Keramikk og rustfritt stål
  • Mål: 18 x 18 x 22 cm
  • Vekt: ca. 1 kg

Produktomtaler

Write a review
2020-01-21T19:52:54+00:00