Trenger du hjelp?

Te-sil – ekorn

kr 135
Incl. VAT
- +
Selskapet ditt vil elske å drikke te slik! Dette supersøte ekornet som kan festes på kanten av tekoppen er mye mer enn bare søt nok til å spises opp: Det kommer te fra den buskete halen til denne teholderen for løsvekt-te. Takket være den dreibare halen slipper du at det drypper på bordet. En sjarmerende gave som passer spesielt godt under den kalde årstiden!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Ekorn er uten tvil skikkelig bedårende dyr. At de dessuten er praktiske har de frem til nå klart å holde skjult, men vi har avslørt dem! Dette nusselige lille blå ekornet er ikke bare en fryd for øyet, men også til god hjelp for te-drikkere. I den store buede halen som skrus på er det plass til masse te.

For en deilig kopp Rooibos, peppermynte-te eller Darjeeling trenger du bare å henge ekornet på kanten av koppen og la te-silen hvile seg i det varme vannet. Når trekketiden er over løfter du ut gnageren, vrir på halen – og vipps! Teen holder seg der den skal være, i stedet for å søle eller dryppe på bordet ditt. Denne nusselige krabaten er en overraskelse til alle som vet å kose seg med en god kopp te. En skikkelig fin, original gave!

Detaljinformasjon

Te-sil «Ekorn»

  • 100% Silikon
  • kan vaskes i oppvaskmaskin
  • roterende hale
  • perfekt som te-sil

Produktomtaler

Write a review
2020-01-19T01:38:55+00:00