Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Te-sil – ekorn

kr 135
Incl. VAT
- +
Selskapet ditt vil elske å drikke te slik! Dette supersøte ekornet som kan festes på kanten av tekoppen er mye mer enn bare søt nok til å spises opp: Det kommer te fra den buskete halen til denne teholderen for løsvekt-te. Takket være den dreibare halen slipper du at det drypper på bordet. En sjarmerende gave som passer spesielt godt under den kalde årstiden!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Ekorn er uten tvil skikkelig bedårende dyr. At de dessuten er praktiske har de frem til nå klart å holde skjult, men vi har avslørt dem! Dette nusselige lille blå ekornet er ikke bare en fryd for øyet, men også til god hjelp for te-drikkere. I den store buede halen som skrus på er det plass til masse te.

For en deilig kopp Rooibos, peppermynte-te eller Darjeeling trenger du bare å henge ekornet på kanten av koppen og la te-silen hvile seg i det varme vannet. Når trekketiden er over løfter du ut gnageren, vrir på halen – og vipps! Teen holder seg der den skal være, i stedet for å søle eller dryppe på bordet ditt. Denne nusselige krabaten er en overraskelse til alle som vet å kose seg med en god kopp te. En skikkelig fin, original gave!

Detaljinformasjon

Te-sil «Ekorn»

  • 100% Silikon
  • kan vaskes i oppvaskmaskin
  • roterende hale
  • perfekt som te-sil

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-16T07:19:15+00:00