Trenger du hjelp?

Tesil "Hare med gulrot"

kr 135
Incl. VAT
- +
Rosa kaniner er søte. Og ikke bare det, de er også svært nyttige, noe denne lille kaninen beviser. Han holder labbene sine hardt rundt sin elskede gulrot. Og det for kun én grunn: Den langørede sjarmøren ønsker å gjøre det han kan for å sørge for at du får en super te-opplevelse. Original gaveidé for tedrikkere.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Aaw, for en søt duo! En liten, rosa kanin klamrer seg hardt fast til en altfor stor gulrot. Han gjør så godt han kan, og klarer det så vidt! Det er ikke bare utsiden som er super med denne duoen. De to overbeviser med sine indre egenskaper. Her har vi faktisk ikke å gjøre med en vanlig gulrot, men en te-gulrot!

Prinsippet med denne bryggemetoden er den samme som med tradisjonelle tetrekke-metoder. Bare åpne gulroten, hell oppi løsvekt-te, skru igjen gulroten og heng den på en kopp med varmt vann. Denne gulroten er svært tolerant når det kommer til den store te-familien – samme om det er forfriskende mynte-te, en orientalsk spesiell blanding eller oppkvikkende svart te – denne te-gulroten har ingen preferanser! Mens te-en trekker i gulroten, holder kaninen fast gulroten. Tea Time med et snev av humor! En super gaveidé for te-drikkere.

Detaljinformasjon

Tesil "Hare med gulrot"

  • Tesil bestående av en kanin og en gulrot
  • Gulroten kan fylles med løsvekt-te
  • Tesilen kan henges på kanten av koppen
  • Materiale: Silikon
  • Størrelse: 11,5 x 10,0 x 5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-28T13:07:47+00:00