Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Tesil "tunge"

kr 105
Incl. VAT
- +
Den later til å være helt uimotståelig, teen som den knallrøde tungen av silikon står i. Smaksprinsippet er motsatt her, men i stedet for at tungen mottar smakene av urter, frukt eller rooibos, strømmer smakene ut av tungen! Den eksepsjonelle tesilen er ikke bare et udiskutabelt morsomt blikkfang, den er også veldig praktisk: "tungespissen" kan skrus av med hånden, fylles med ønsket mengde te for en stor, deilig kopp, så trenger du å bare å feste tesilen til kanten av tekoppen.Og siden den spørsmålet om hygieniske siden av tetrekking fort dukker: den næringsmiddelvennlige silikonen kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen. Ikke bare får du deilig smakende te, den ser også ut som en tetunge – en kreativ ide, spesielt til den kalde årstiden. Helt perfekt for tedrikkere med humor!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Definitivt et blikkfang: tesilen "tunge" er tydeligvis lysten på en deilig, varm kopp te! Spesielt fin i den kalde årstiden – kan også pakkes som om den kommer fra julenissen eller hjelperne hans for moro skyld!

Detaljinformasjon

Tesil "tunge"

  • Laget i kvalitetsrik silikon
  • Festes til kanten av koppen
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin
  • Mål: 10 x 8 x 4 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-23T22:49:32+00:00