Trenger du hjelp?

Til ferien: Universalt reiseadapter

kr 135
Incl. VAT
- +
Å finne ut av at laderen ikke fungerer først når du har kommet fram til hostellet i Cape Town, er ganske irriterende. Unngå denne frustrasjonen lett som en plett med å være forberedt: Denne universelle reiseadapteren, som fungerer i 150 land, er løsningen på problemet! Fungerer til alle elektroniske duppeditter.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det er fantastisk å være på reise. Å besøke nye land, møte spennende mennesker og oppleve ulike kulturer, er noe mange av oss setter pris på. Men reising byr ofte på en del praktiske utfordringer også, som for eksempel de ulike stikkontaktene fra kontinent til kontinent, og land til land! Utrolig irriterende å finne ut at du ikke kan lade telefonen eller bruke hårføneren din først når du kommer fram. Unngå dette ved å skaffe deg denne universelle reiseadapteren som fungerer i 150 land til det meste av elektronisk utstyr som passer til angitt vekselstrøm (se detaljer for mer informasjon).

Har du en venninne som snart skal legg ut på en rundreise i Afrika? Eller kanskje foreldrene dine endelig skal ta den etterlengtede turen til Thailand? Da vet du hvilken gave du skal gi til dem! En universell reiseadapter burde alle reiseglade ha i sitt eie!

Detaljinformasjon

Universell reiseadapter

  • kommer i praktisk oppbevaringsboks
  • idell for alle elektroniske apparater, også ladere
  • maks. vekselstrøm 126–250 V, 6 A
  • 6 x 5,5 x 4,5 cm
  • fungerer over hele verden i over 150 land (Afrika, Asia, Australia, Europa og Amerika)

Produktomtaler

Write a review
2019-12-14T04:35:18+00:00