Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Til håndverkeren: Den magnetiske hammeren

kr 209
Incl. VAT
- +
En hammer som fester til seg spiker! Dette nyttige verktøyet gjør jobben hjemme mye enklere. Man trenger ikke lenger være redd for å tråkke på spiker på gulvet. Nå sitter de fast i hammeren, eller er spikret fast i veggen! Denne gavepakken er perfekt og en uslåelig gaveidé for ethvert hjem!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

"Å si at du ikke kan satse alt på en spiker" er like meningsløst som å si "Sats ikke alt på ett kort". I stedet garderer du deg med mange nok kort, eller i dette tiflellet mange nok spiker. Unødvendig risiko kan unngås med denne fantastiske hammeren hvor håndtaket holder 2 kraftige magneter som fester til seg spiker. Nøyaktig slik ser det ut i gavepakningen også. Dermed blir alt værende der det hører hjemme, uten at du må lete etter spikerne eller risikere å skade deg på dem.

Den praktiske hammeren fester til seg spikerne med sine to magneter. En fantastisk gaveidé, spesielt hvis mottakeren liker å rulle opp ermene og utføre mindre reparasjoner hjemme! Både store og små håndverkere vil verdsette denne hammeren som fester til seg spiker – en flott gaveidé!

Detaljinformasjon

Til håndverkeren: Den magnetiske hammeren

  • 2 kraftige magneter holder spikerne fast
  • Print med teksten: "You can not hang everything on one nail"
  • 7 gavepakninger med spiker inkludert

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-24T06:08:10+00:00