Trenger du hjelp?

Til rørleggeren – tørkerullholder med kran

kr 249
Incl. VAT
- +
Er vannet borte? Takket være tørkerullholderen med kran har du en reserveløsning når noe går galt på kjøkkenet! Kjøkkenhjelperen som ligger alle teknisk anlagte nærmest hjertet er laget i solid metall, men fortvil ikke: man trenger ikke mesterbrev for å skifte tørkerull. Festlig og iøynefallende gaveidé!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Tørkeruller og vannkraner på kjøkkenet er som yin og yang, vodka og appelsinjuice, dag og natt – ganske forskjellige, men utfyller hverandre takket være forskjellene! Om kranen ikke er tett, kjøkkenhåndkleet lar vanndråpene slippe unna og tørkerullen står ustødig på benken, er en vannkran perfekt for å gi den balanse og stabilitet. Endelig her! Tørkerullholderen som er laget med overbevisende håndverk er laget i solid metall, men det kreves ikke mesterbrev for å bytte tørkerull.

I stedet tiltrekker den seg mange beundrende blikk, og spesielt menn er veldig entusiastiske når det gjelder dette interiørobjektet! Tørkerullholderen er dog ikke bare perfekt som gave til enhver installatør eller rørlegger, den er også morsom og et slikt ekstremt autentisk kjøkkenutstyr er det sjelden man finner. Perfekt til bursdager, jul, innflytningsgave – nå trenger du aldri mer bekymre deg for hva du skal gjøre dersom vannkranen ryker!

Detaljinformasjon

Til rørleggeren – tørkerullholder med kran

  • Tørkerullholder
  • Materiale: Metall
  • Høyde: cirka 39 cm
  • Sett i fem deler (veldig enkelt å montere)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-11-17T15:26:53+00:00