Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Tilbehørsholder "Lady"

kr 629
Incl. VAT
- +
I gamle dager var det hushjelpen som var ansvarlig for at smykker og klær alltid befant seg på rett sted til de skulle brukes. I dag er det moderne hjelpere som brukes for å gjøre livet lettere for motebevisste jenter og gutter – fortsatt til veldig god hjelp! Tilbehørsholderen som er nesten like stor som en levende kvinne med kvinnelige former, har ni dobbeltsidige hengere for halskjeder, armbånd, øreringer, ringer og lignende. Hvor beltet ville vært på et menneske er det her et brett hvor man kan lagre småting som smykker, hodetelefoner og andre viktige ting. «Skjørtet» er ideelt å bruke til å henge opp skjerf, sjal eller belter. De mange «trådene» på skjørtet tilbyr masse plass for de som ikke kan få nok av tøy! Sett en stopper for langvarig leting etter ting i vesker og poser! Denne tilbehørsholderen er en super gave og godt selskap som vil gjøre seg svært godt på soverommet eller badet. Virkelig en flott gaveidé!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Skjerf, halskjeder, armbånd eller ringer – "Lady", den allsidige tilbehørsholderen er pålitelig, veldig smart og veldig ryddig. Gi bort en stilig tilbehørsholder som ser superbra ut og som sparer mottakeren for mye leting. En klar favoritt hos gaveidé-redaktøren!

Detaljinformasjon

Tilbehørsholder «Lady»

  • Frittstående tilbehørsholder
  • Materiale: metall, tre
  • Mål: 46,4 x 29,3 x 139,7 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-17T14:21:13+00:00