Trenger du hjelp?

Timo – timeglass til dusjen

kr 95
Incl. VAT
- +
Timo Dusjtimeglass er en av de beste måtene å spare energi, vann og penger på uten at det merkes! Så enkelt og smart kan beskyttelse av miljøet være, bare slå på timeglasset og spar miljøet.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Nå for tiden hører man ofte ordene "global oppvarming" og "miljøbeskyttelse", men selv om man stemmer for en grønnere livsstil, er man ofte ikke helt sikker på hvilke tiltak som må til for å beskytte miljøet i egen hverdag. Med Timo dusjtimeglass kan du aktivt bidra til å ivareta miljøet fordi du ved hjelp av denne gaven sparer 3,5 minutter når du dusjer i 5 minutter. Den gjennomsnittlige statsborger tilbringer mye tid i dusjen. Med timeren sparer du 35 liter per dag, noe som vil si 240 liter i uken! Den moderne designen gjør i tillegg dusjen til en velværesone, og er en vakker dekorasjon til badet.

Som gave er dusjtimeglasset en miljøvennlig idé og gir en god følelse ettersom du sparer vann og penger samt hjelper miljøet med Timo. Foruten den vanlige komforten, gir du personen du elsker en praktisk gave, samtidig som du gir noe tilbake til planeten.

Detaljinformasjon

Timo Dusjtimeglass

  • Miljøvennlig dusjtimer med sterk sugekopp
  • Materiale: plast
  • Format: 11x3 og 6x1
  • 6cm 0,08kg

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T13:46:17+00:00