Trenger du hjelp?

To Go Party-Raclettejern

kr 209
Incl. VAT
- +
Enten du skal på grillfest, kose deg i hagen, ut på camping eller rusle deg en tur i parken, er dette bærbare Raclettejernet et perfekt tilbehør til turen! Nå kan du kose deg med smeltet ost og andre delikate fornøyelser når som helst. Bare åpne opp den lille racletten, tenn lysene og gjør deg klar – en brillant gaveidé til alle Raclette-fans!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Både stor og liten på samme tid! Denne To Go Party-racletten tar man enkelt med på turen, og tar liten plass i bagen. En lettvint løsning når man vil kose seg med deilig mat i parken eller på stranden, og man trenger ingen elektrisitet for å bruke racletten. Alt man trenger er små telys til å varme opp beholderen. Etter bruk kan man bare skylle den godt med vann, og pakke den ned igjen.

Osten smelter på få minutter, og soppen, kyllingbitene, squashbitene og potetbåtene gjøres gylne og brune. På grunn av emajle-bunnen, glir inneholdet enkelt ned på fatet med hjelp av en slikkepott. Denne mobile mini-racletten er et kompakt og praktisk utstyr, som absolutt lever opp til de større modellene. En sjarmerende gaveidé til alle som elsker ost og raclette!

Detaljinformasjon

To Go Party-Raclette

  • Leveringsomfang: En To Go Party-raclette (består av ramme, panne, slikkepott og tre telys)
  • Egenskaper: Mini-raclette med lys (uten elektrisitet)
  • Materiale: Stål og tre (ramme), rustfritt stål og emaljebunn (panne), plast
  • Mål: cirka 20 x 9,5 x 5,5 cm
  • Vekt: cirka 450 gram
  • Merk: Kan ikke vaskes i oppvaskmaskin!

Produktomtaler

Write a review
2020-01-19T15:52:06+00:00