Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

To papirlykter

kr 219
Incl. VAT
- +
Se for deg en mild sommerkveld hvor du sitter i hagen mens mørket sakte senker seg rundt deg. Duften av deilige blomster virker nesten bedøvende, og den milde sommernatten omfavner deg mykt og innbydende. På slike magiske kvelder er papirlykter en fantastisk idé! Disse store lyktene i papir kommer i sett på 2 og gir et behagelig, stemningsskapende lys når det er mørkt i hagen.Uansett om du skal invitere til hagefest, lage middag for to eller bare ønsker en avslappende kveld alene i den deilige hagen din, vil disse lyktene skape den riktige stemningen. Lyktene passer perfekt til utendørsbruk, men kan selvfølgelig også benyttes inne. De består av brannfast papir og kommer i én stor og én liten variant. Det anbefales å sette lyktene på fast og brannsikkert grunnlag, slik at man kan nyte det vakre lyset uten risiko. Gi bort en gave som sprer glede og harmoni – for eksempel til noen som elsker å tilbringe tid i hagen sin.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

For å skape den riktige atmosfæren under deilige sommerkvelder man tilbringer i hagen, er papirlykter et must. Disse to lyktene gir et harmonisk og avslappende lys hvor enn de tennes, og sørger for at gjestene aldri har lyst til å dra. Utrolig fin gave til både hus og hage!

Detaljinformasjon

To papirlykter

  • 2 utelykter laget av brannsikkert papir
  • forskjellige størrelser

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T19:22:05+00:00