Trenger du hjelp?

Toalettfotball

kr 155
Incl. VAT
- +
Nå kan fotball-fansen puste lettet ut, for nå kan de skåre mål selv når de sitter på do! Med dette toalettfotball-settet får man alt man trenger for å gjøre dobesøkene enda triveligere, og sørge for at man blir sittende enda lenger enn man pleier. Settet inkluderer en fotballbane med eget mål, fire små fotballer, en fotballsko på stang, og et skilt som sier «Do not Disturb», slik at du kan sitte på tronen i timevis uten å bli forstyrret!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

For en ekte fotballfans er det vanskelig å klare seg uten baller og mål, og derfor har man funnet opp en måte å flette fotballinteressen inn i toalettbesøket på. For man skal ikke måtte ofre fotballen bare fordi man må på do! Bare rull ut fotballbanen, sett opp målet og slå fotballene inn i nettet med et kraftig «spark» fra den medfølgende fotballskoen som er festet på en spesialstang. Og du trenger ikke reise deg opp fra toalettet for å skåre! Med toalettfotball har du alltid fotballen nær, selv når naturen kaller!

Fotballsettet kan selvsagt brukes flere steder enn på toalettet, og kan spilles av hele familien når man vil finne på noe artig sammen. Hvorfor ikke ha en straffe-konkurranse i stedet for det vanlige kortspillet? En perfekt gave til både store og små fotballfans, og som sørger for at du bringer med deg fotballen hvor hen du går!

Detaljinformasjon

Toalettfotball

  • Komplett sett inkluderer:
  • Fotballbane
  • Fotballmål
  • Fotballsko med stand
  • Fire små baller
  • Skilt med «Do not Disturb» (Shoot Out/Match in Progress)

Produktomtaler

Write a review
2020-09-26T21:17:56+00:00