Trenger du hjelp?

Toalettgolf

kr 150
Incl. VAT
- +
Hvis du kjeder deg når du sitter på do, er dette toalettgolfsettet en ypperlig do-aktivitet! Ideell gave til golfentusiasten som gjerne sitter lenge på do av gangen. Her får man virkelig tid til å trene på puttingen!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med dette toalettgolfsettet kan man nå øve på golfkunnskapene sine i ro og mak innenfor baderommets fire vegger. Toalettgolf er den ideelle gave for nybegynnere så vel som proffer, slik at de kan øve på putting et sted de ellers bare ville ha kastet bort tiden.

Slik spiller man toalettgolf: rull ut den grønne gressmatten ved toalettet. Plasser så golfhullet oppå det og benytt golfkøllen til å slå i en av de to ballene som medfølger. Her er det masse rom for å trene på putte-teknikken, eller finpusse grepet om kølla. Skiltet som også følger med i pakken, er trykket med ”Do not disturb”, og sørger for at du ikke blir forstyrret midt i det viktige arbeidet. Toalettgolfsettet passer inn på ethvert bad, stort som lite, og blir en morsom dekorasjon.

Toalettgolfsettet passer som gave i alle anledninger til alle golfentusiaster, spesielt de som er kjent for å bruke lang tid på toalettet!

Detaljinformasjon

Toalettgolf – putte istedenfor avis

    Leveringen inneholder:

  • 1x golfkølle
  • 1x golfhull
  • 1x golfunderlag
  • 2x golfballer
  • 1x "Do not disturb"-dørskilt
  • materiale: 100 % polyester

Produktomtaler

Write a review
2020-08-15T01:32:09+00:00