Trenger du hjelp?

Toalettpapir – 100-dollarsedler

kr 69
Incl. VAT
- +
Toalettpapir med 100-dollarsedler er en perfekt gadget for deg som ønsker å føle deg rik for en stakket stund. Vi vet alle at det er umulig å faktisk dr… penger, men nå kan du i alle fall tørke deg bak med dem. Helt fantastisk gave til en kompis som setter pris på artige små ting i hverdagen.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Helt siden gode, gamle Onkel Skrue ble introdusert for oss, har vi vel alle drømt om å ha en pengebinge så full av penger at man kan ta en daglig svømmetur i den. Med en toalettpapirrull trykket med 100-dollarsedler kan du nå skape en følelse av å ha så mye penger at man faktisk kan tørke seg med dem i baken! Kanskje ikke helt det samme, men det gir likevel en følelse av ubegrenset luksus!

Mens du sitter på toalettet og tenker over tilværelsen, kan du jo ta en titt på Amerikas grunnlegger Benjamin Franklins ansikt som pryder 100-dollarseddelen. Kanskje han har noe visdom å komme med som du kan dra nytte av? Dessverre ender han til slutt opp i toalettet, men det trenger ikke du bry deg så mye om!

Denne fantastiske dorullen er en artig gaveidé som absolutt må gis bort til noen med humor. Kanskje du har en tullete tante? Eller en kompis som elsker dopapir med forskjellige trykk på? Da er det absolutt toalettpapiret med 100-dollarsedler du burde gå for som gave denne gang.

Produktomtaler

Write a review
2020-09-21T13:41:01+00:00