Trenger du hjelp?

Toastposer

kr 69
Incl. VAT
- +
Som navnet antyder, kan du lage toast i brødrister med disse posene. Med Toastbags blir brødristeren en ekte multifunksjonsenhet. Smørbrød, pizzahjørner, pommes frites, hamburgere eller fiskepinner: Alt kan steke uten å skitne til eller ødelegge brødristeren. De praktiske posene er egnet for alle som har en brødrister og kjærlighet for snacks!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Uten lang forvarming kan disse toastposene bake, varme og toaste. Fyll dem med det du vil og legg i brødristeren. Her er menyen nærmest ubegrenset – alt som passer i posen og i brødristeren kan lages. På kort tid er maten klar: Osten på sandwichen er fantastisk smeltet, schnitzelen er sprø og pizzaen er gyllen. Høydepunktet her: Brødristeren er smulefri og ren.

Rensing av toastposene er gjøres svært enkelt takket være et non-stick-belegg: Vask den brukte posen lett i varmt vann med vaskemiddel eller legg den i oppvaskmaskinen, og de kan brukes igjen og igjen opptil 50 ganger. Og siden pakken kommer med tre poser, kan dine kjære også ha glede av denne flotte oppfinnelsen!

Detaljinformasjon

Toastposer, sett med 3

  • Vaskbare og egnet for diverse baking, steking eller grilling.
  • Opp til 50 x gjenbruk
  • Materiale: vevet glassfiber belagt med PTFE
  • Mål: 25 x 18 cm
  • Merk: egnet for oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn, grill, fryser.
  • Ikke inkludert i leveransen: brødrister

Produktomtaler

Write a review
2020-01-20T17:32:04+00:00