Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Touch Speaker

kr 249
Incl. VAT
- +
Sett på yndlingslåten og la deg rive med av den fantastiske musikken. Den kule gaven ”Touch Speaker” gir deg muligheten til å forsterke lyden på smarttelefonen eller Mp3-spilleren din uten å måtte koble til kabel eller ta i bruk synkroniseringsprogrammer! En perfekt gave for den som setter pris på musikk og ukompliserte gadgets!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Denne fantastiske gaven er utstyrt med en Near Field Audio-teknologi som forsterker lydbølgene fra smarttelefonen din helt automatisk, uten å måtte ta i bruk en kabel eller synkroniseringsprogram for tilkobling! Legg smarttelefonen din helt enkelt oppå Touch Speaker, og så er det bare å la seg rive med favorittmusikken inn i de sene nattetimer.

Flott gave til alle som vil bruke smarttelefonen som radio eller musikkspiller, og som liker å ha musikken med seg hvor enn de går – for eksempel i parken om sommeren. Touch Speaker er kompatibel med både Apple- og Android-enheter, samt andre mobiltelefoner, men også med Mp3-spiller hvis den kobles til via jack-pluggen. Helt riktig gave til en som interesserer seg for musikk og ny teknologi!

Detaljinformasjon

Touch Speaker

  • kompatibel med:
  • Android-enheter
  • smarttelefoner: (Apple opptil iPhone 5)
  • 3,5 mm jackplugg

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-19T18:58:58+00:00