Trenger du hjelp?

Travel Organizer

kr 269
Incl. VAT
- +
Flybilletter og pass, kredittkort og førerkort – i denne flotte Travel Organizer har du alt du trenger når du skal ut på reise. Et praktisk hjelpemiddel når du er på farten, og som holder alle tingene dine samlet. En lekker utforming i svart og brunt som passer perfekt til mannen i ditt liv som trenger litt ekstra organisering!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En Travel Organizer som er spesielt utformet for å holde styr på alle reisedokumenter, kredittkort og andre dokumenter man trenger når man er ute på reise. Laget av kunstig lær og vokset lin, er dette en stilig dings som sørger for å ha alt det du trenger tilgjengelig: Et stort rom som rommer passet, og to mindre lommer som rommer kredittkort, førerkort etc. Med denne vet du alltid hvor billetten din befinner seg, og du trenger ikke lete desperat rundt i vesken lenger. Den kan brukes både av kvinner og menn, men denne passer særlig godt til menn med sitt noe maskuline design – og ikke minst på grunn av inskripsjonen: "The Gentlemen´s Hardware"!

Dette er en super gave til far eller bror, eller kanskje til kompisen som reiser mye og trenger litt ekstra organisering. Et lekkert tilbehør med stor funksjonalitet og som tar seg godt ut i vesken! Spar tid og nerver med denne lille hjelperen!

Detaljinformasjon

Travel Organizer

  • Ett stort rom til både pass og billett
  • To små lommer til diverse kort
  • Farge: svart, brun
  • Inskripsjon på innside: "The Gentlemen´s Hardware
  • Materiale: vokset lin, kunstig lær
  • Mål: 14,4 x 11 x 1,5 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-01-24T10:49:44+00:00