Trenger du hjelp?

Tre-kulepenn "sprettert"

kr 49
Incl. VAT
- +

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Spretterten er alle smårampete luringers favorittvåpen! Våpenet, som har vært kjent i årtusener, har vært kjent under mange forskjellige navn, blant annet sprettert, eller bare slynge – sistnevnte er ikke helt riktig fordi den gamle slyngen (også kjent fra David og Goliat) er laget slik at den må slenges rundt, mens spretterten trekkes bakover. Man slutter aldri å lære!Vår kulepenn-sprettert i tre med snor og gummi, ser nøyaktig ut som en moderne penn under den rustikke overfaten. Resultatet er en morsom dings med et stort potensiale til skrivebordet eller til å putte i lommen for en spøk i løpet av våren. Klassisk og et flott blikkfang – tre-kulepennen "sprettert" er en glede for både barn og voksne!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En virkelig god sprettert, og på toppen av det hele også en god penn! Med denne morsomme oppmerksomheten treffer du garanert blink! Det er ikke bare rampete barn som ønsker å bruke denne, også voksne med sans for sprø spøker forelsker seg i denne spretterten. Klassekamerater og kollegaer ser bedre på den nærmeste fremtiden enn tidligere ... en kul, liten gaveidé!

Detaljinformasjon

Tre-kulepenn "sprettert"

  • Kulepenn med katapult-enhet
  • Klassisk utseende, ekte treverk
  • Elastisk gummi og lær-rektangel
  • Mål: ca. 21 x 3,5 ganger én, 1 cm
  • Merknad: Vennligst ikke benytt harde, spisse eller tunge prosjektiler! Ikke egnet for barn under 36 måneder – kvelningsfare på grunn av små deler!

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T23:27:12+00:00