Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Tre på rad – drikkespill

kr 69
Incl. VAT
- +
Tre på rad som drikkespill for voksne: Denne gaven med sirkler og kryss skaper dobbel stemming! Fin gaveidé til å ta med fester og vennekvelder!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Det enkle, men geniale spillet med ni firkanter fascinerte ikke bare i barndommen: Tre på rad er rett og slett en klassiker som egentlig kan spilles hvor som helst, det krever ikke mer enn penn og papir, eller bakken og noen pinner, og målet er å få tre like tegn på rad. Det tidløse spillet er nå tilgjengelig som et drikkespill i høy kvalitet, designet med glassbrett og ni shotteglass.

Den spennende duellen vil sørge for mye glede på vennekvelder eller fester, siden det takket være shotteglassene ikke bare er om å gjøre å vinne spillet … Drikkespillet for to personer kan selvfølgelig også fylles opp med andre drikker som ikke har det samme høye alkoholinnholdet. En morsom gaveidé som garantert blir godt mottatt!

Detaljinformasjon

"Tre på rad" – drikkespill

  • Drikkespill med ni shotteglass
  • Mål: ca. 22 x 22 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T04:27:30+00:00