Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Trekk-opp-bestemor i topakning

kr 135
Incl. VAT
- +
Sjekk den farta! Send disse to trekk-opp-bestemødrene ut i race, for utallige timer med nervepirrende rullator-konkurranse. Hvem kommer først til legekontoret for å fortelle i det vide og det brede om de ferskeste plagene? Finn det ut nå – super gave til besteforeldre …
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Glem TV, internett og kasinoer! Den som har sett en trekk-opp-bestemor før, vet hvor god underholdning det er! Det spennende rullator-mot-rullator-løpet mellom to spreke pensjonister er billig moro! Bruk de konkurrerende bestemødrene som underholdning på bursdagsfesten eller som gjesteartister på jubileet!

Gir man bort disse trekk-opp-bestemødrene med tøfler, klassisk oppsatt hår og strikkejakke, er dette synonymt med å gi bort dobbel moro! Eller så kan du beholde en selv og invitere til konkurranse mellom deg og mottakeren. Disse bringer frem latteren i alle lag – samme om det 30- eller 80-årslag! Kjempemorsom gaveidé som vil spre latter lenge!

Detaljinformasjon

To stykk trekk-opp-bestemødre

  • Går på ett batteri
  • Ca. 9 cm høye
  • Laget av plast

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-16T07:02:46+00:00