Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Treramme med gravering

kr 449
Incl. VAT
- +
Varm og stilfull, diskré og rett og slett nydelig: Denne bilderammen i tre er det perfekte tilbehøret når du vil gi et flott bilde til familie og venner. På den lyse trerammen kan man gravere inn en hjertelig hilsen i håndskriftsstil. En flott gave spesielt til foreldre, besteforeldre eller andre slektninger!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Å finne gave til foreldre og besteforeldre er ikke alltid like lett, ofte har de alt de trenger. Heldigvis kan du alltid spre glede med et vakkert bilde! For å gjøre gaven helt perfekt kan man gravere den nydelige trerammen. Rammen har et nydelig, enkelt design og spesielt stilige brede sider som virkelig fremhever favorittbildet av brudeparet, barnehagebildet eller øyeblikksbilde fra forrige julefeiring.

Nederst på rammen kan du i søt skrift skrive på en hjertelig eller kort hilsen til parter, foreldre, besteforeldre eller søsken. Bilderammen i trebelegg både stå og henge og gir en varm følelse til ethvert rom. En meget god gaveidé til jul, bursdag eller bryllupsdag!

Detaljinformasjon

Fotoramme med inngravering

  • For fotografi i størrelse 20 x 25 cm
  • Trebelegg med glass
  • Personlig gravering opptil 30 tegn
  • Stående eller hengende

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-23T02:41:35+00:00