Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Trøstende hjertepute med skrift

Fra kr 299
Incl. VAT
- +
Hvis tiden uten din kjære blir for lang og vanskelig, og du plutselig trenger noen å kose med! Med denne hjerteputen har du den perfekte trøsten når din kjære ikke er der. Det myke tekstilet er nemlig utsmykket av en kjole eller en dress, avhengig av hvem puten skal representere. En romantisk gaveidé som passer perfekt når man må være borte fra hverandre!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En fantastisk "trøstegave" og en romantisk gaveidé er denne flotte hjerteputen. Når din kjære ikke er hjemme, trenger man bare denne puten til å trøste seg på. Dekket med en myk og glansete overflate, og med et trykk av silhuetten av en kjole eller en dress, samt navnet på den du savner. Ordet "replacement" er alltid en del av trykket. Så selv når din kjære mangler, har du alltid noe mykt å kose med.

Alle kjenner følelsen av å savne noen, og det føles tungt når man ikke har en myk armkrok å krype inntil. Nå kan du gi bort en vakker og romantisk gave som kan ligge enten i sofaen eller i sengen, og som gir umiddelbar trøst og oppmuntring i de ensomme stundene. Uansett hvem du savner, sørger puten for å holde deg gående så lenge som ensomheten varer. Velg mellom et maskulint eller feminint trykk, og sett inn navnet på den du holder kjær. Eller hvorfor ikke gi den til noen som savner DEG, der du setter ditt eget navn på puten?

Detaljinformasjon

Trøstende hjertepute med skrift

  • Trykk eget navn – ingen spesielle karakterer
  • To design å velge mellom: Dress eller kjole
  • Dimensjoner: ca. 40 x 40 cm
  • Trekket kan tas av (glidelås), og kan vaskes på opptil 40 grader
  • Merk: Ordet "Erstatning" er en del av putens trykk

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-23T06:52:40+00:00