Trenger du hjelp?

Ultratynn LED-lommelykt

kr 59
Incl. VAT
- +
Denne lommelykten er svært praktisk å ha når det blir mørkt. Den ultratynne LED-lommelykten er gull verdt når du er på campingtur, på reisefot eller når strømmen går hjemme. Den lyser sterkt og har også en sterk magnet som gjør den enkel å feste til kjøleskapet eller teltstangen. Et kompakt format og en flott gaveidé.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Lommelykten er kun 5 mm tykk og får garantert plass i den fulle sekken så vel som i hanskerommet på bilen. Den kan også festes på kjøleskapet eller i teltstangen på grunn av den sterke magneten. På denne måten har du lommelykten tilgjengelig til enhver tid. Og det er jo veldig greit, for når det først er bekmørkt og du ikke ser en centimeter foran deg, er det praktisk å vite nøyaktig hvor den hendige lommelykta befinner seg.

Den kan også festes på verktøykassa eller andre magnetiske overflater. Det sterke lyset støttes av LED-lampen som er energisparende og bra for miljøet. En fin gave til noen som skal på campingtur, eller som rett og slett bare har bruk for en praktisk og god lommelykt.

Detaljinformasjon

Ultratynn LED-lommelykt

  • Ideell for camping, reiser, i bilen eller hjemme
  • Sterkt LED-lys
  • Supertynn (5 mm)
  • Magnetisk
  • Inkludert batteri, ikke utskiftbare

Produktomtaler

Write a review
2020-05-29T07:07:57+00:00