Trenger du hjelp?

Undercover – nettbrettetui

kr 209
Incl. VAT
- +
”Post” som garantert enhver kommer til å bli glad for. Bak den tilsynelatende fasaden som pappkonvolutt skjuler det seg et überkult nettbrettetui som oppbevarer iPad & Co. på en sikker måte. En smart gaveidé for de som elsker tekniske duppeditter og gadgets!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det morsomme nettbrettetuiet som går ubemerket hen: beskyttelsesetuiet ”Undercover” er et tilbehør til iPad & Co. som er en hemmelig agent verdig. Utenfra ser denne stilfulle gaveideen ut som en helt vanlig pappkonvolutt, med både litt krøllete overflate, poststempel og frimerker, og røper dermed overhodet ikke hva den huser! Størrelsen på 27 x 20,5 x 2,5 gir rom for både en tablet, men også en e-bokleser. Etuiet tåler både vannsprut og virker lett støtdempende for det verdifulle innholdet. Det innvendige fôret av sateng sørger for den ultimate beskyttelse for ditt nettbrett.

Dette er det perfekte tilbehøret når du trenger å transportere nettbrettet ditt og samtidig ønsker å se umåtelig kul ut. Ønsker du å gi bort dette etuiet i gave, passer det perfekt til en som elsker tilbehør til teknologi. ”Undercover” vil garantert slå alle andre nettbrettbeskyttere ned i støvlene!

Detaljinformasjon

Undercover – nettbrettetui

  • materialer: overmateriale: 100 % polyetylen, fyll: 100 % polyester
  • borrelås
  • tåler vannsprut og revner ikke
  • størrelse: 27 x 20,5 x 2,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-02-19T06:21:05+00:00