Trenger du hjelp?

Undercover PC-etui

kr 315
Incl. VAT
- +
Diskret emballasje for verdifullt innehold! Et "undercover" PC-etui som ligner på en brukt konvolutt. Et genialt og overbevisende design som kamuflerer det elektroniske innholdet fra potensielle lange fingre. En kul gaveidé!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette PC-etuiet ser ut som en brukt og ferdigfrankert konvolutt for store dokumenter, og ikke det som den faktisk er: En solid beskyttelse til din PC! En gave som vil inspirere både digitale nomader og travle businessmennesker som setter pris på litt urban estetikk. Etuiet passer til alle standard-PC-er med dimensjoner under 48 x 29 x 4 cm, og kan brukes både som beskyttelse når man ikke bruker maskinen, men også under transport. Det kreative etuiet holder potensielle tyver på avstand samtidig som det beskytter mot sprut og harde støt.

PC-etuiet er laget av en kombinasjon av satengfôr, skuminnlegg og holdbar Tyvek, noe som gir god beskyttelse til elektronikken. Det kan også merkes som man selv ønsker, slik at forvirringen blir total. Et morsomt og praktisk tilbehør som kan tilpasses og gjøres helt unikt. En kul og overraskende gaveidé som passer til alle anledninger og er perfekt til for eksempel skolestart!

Detaljinformasjon

Undercover PC-etui

  • Ytre materiale: 100 % polyetylen
  • Fyllmateriale: 100 % polyester
  • Borrelås
  • Sprutsikker og slitesterk
  • Dimensjoner: 48 x 29 x 4 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-28T09:13:26+00:00