Trenger du hjelp?

Bordskåner – LP-plater

kr 145
Incl. VAT
- +
Gjestene spør deg kanskje om det er ekte LP-plater på bordet, men når du så setter velkomstdrinken deres oppå dem, skjønner de at det er snakk om svært originale og stilige drikkeunderlag. Fantastisk gave til en musikkelsker med forkjærlighet for vinyl!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den gode, gamle vinylplaten er fortsatt umåtelig populær, kanskje fordi det minner folk på den gode gamle tiden hvor alt var enklere og musikken var bedre. Heldigvis er det fortsatt mulig å skaffe vinylplater den dag i dag, men de blir dog en sjeldnere og sjeldnere vare i takt med at teknologien utvikles. Akkurat derfor gir disse drikkeunderlagene i form av LP-plater en perfekt dose nostalgi og retro som de fleste kan sette pris på. Det er likevel ikke i tvil om at disse kommer til å falle best i smak hos hun som fortsatt hører på LP-plater, eller han som er superfan av alt som har med 70-tallet å gjøre!

Disse vinylformede drikkeunderlagene leveres i en pakning på 6 og er alle belagt med et belegg som beskytter materialet, noe som gir lengre holdbarhet. I tillegg er de også sklisikre, slik at drikken står trygt og stødig i ro. LP-platene er en artig detalj i festlig lag, og passer selvfølgelig særskilt bra inn på et musikk- eller 70-tallskarneval!

Detaljinformasjon

Underlag LP-plater

  • 6 LP-plater
  • Belegg av høy kvalitet
  • Sklisikre

Produktomtaler

Write a review
2020-01-20T16:37:28+00:00