Trenger du hjelp?

Unisex forkle ”Sunny Side Up”

kr 285
Incl. VAT
- +
Dette morsomme unisex-forkleet passer like godt til hverdagskokken, den gastro-glade kompisen eller til hobbykokken i familien. Det fargerike forkleet med tekstinskripsjonen ”LIVE life THE sunny side UP” fremkaller smil både hos kokken selv og gjestene, uansett om man har lyst til å lage mat eller ikke.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

For alle som tilbringer mye tid bak kjøkkenbenken, mer eller mindre frivillig, kommer dette stilige forkleet godt med. Praktisk for å unngå sprut og søl fra kokende gryter og friterte grønnsaker og samtidig med et optimistisk budskap som sørger for godt humør både hos kokken og dens gjester.

Unisex-forkleet skaper glede på kjøkkenet med sin fargerike og morsomme inskripsjon; ”LIVE life THE sunny side UP” og den fremtredende ananas-illustrasjonen. Forkleet passer godt som en liten oppmerksomhet til verten i middagsselskapet eller som bursdagsgave til en av dine matglade venner. Forkleet kan tas i bruk med det samme og sørger for at kokken slipper kjedelige og unødvendige flekker på klærne.

Spre glede på kjøkkenet med dette stilige og praktiske forkleet til familiens hobbykokk eller bestevennen med de ekstraordinære kokkekunstene.

Detaljinformasjon

Unisex forkle ”Sunny Side Up”

  • Funksjoner:
    • Morsomt design
    • Beskytter mot sprut og søl
    • Sitat: ”LIVE life THE sunny side UP”
  • Materiale: 100% bomull
  • Mål: 70 x89 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-02-26T04:55:57+00:00