Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

USB-Hub "Flower"

kr 209
Incl. VAT
- +
Disse blomstene gleder ikke bare i noen få dager! USB-hub'en "Flower" med sitt trendy og fargerike design, er en real fest for øynene, og i tillegg svært praktisk. Fire enhets-tilkoblinger kan sees på den lille "blomsten". Den hvite "stilken" lyser rødt når en smarttelfon, USB-stasjon, kamera eller andre enheter til PC eller bærbare datamaskiner er koblet til. USB-hub'en som lar deg koble mange USB-enheter til PCen samtidig er rett og slett helt genial! Korte kabler eller klumpete stasjoner eller enheter gjør at brukerne ofte sliter med å bruke det praktiske hjelpemiddelet.Takket være den morsomme fargepinnen til skrivebordet, salongbordet eller pulten holder det med 4 porter. Den lille buketten til bursdag eller jul vil garantert bli mottatt med entusiasme – en fantastisk gaveidé!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En liten bukett til skrivebordet! Den fargerike USB-hub'en i blomster-design har plass til fire tilkoblinger. Dersom en enhet er koblet til lyser den hvite "stilken" rødt! Søt, fargerik og praktisk – alt en fin gaveidé trenger!

Detaljinformasjon

USB-Hub "Flower"

  • Plast
  • Mål: 7 x 7 x 14 cm
  • 4 porter, i oransje, blå, rosa og grønn
  • Hvit "stilk" som lyser rødt når enheten er tilkoblet

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-19T18:39:16+00:00