Trenger du hjelp?

USB-koppevarmer – Iskaldt beregnet, varm glede

kr 105
Incl. VAT
- +
Aldri mer kald kaffe ved datamaskinen! Du trenger heller ikke spesielt avansert utstyr – alt du trenger er en USB-port. Plugg den inn i datamaskinen din og nyt en deilig kopp varm kaffe, uansett hvor lang tid det tar å skrive den kjedelige rapporten.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Gode gaver kommer rett fra hjertet, og er du en kaffedrikker, vet du hvor viktig det er at den er varm. Med denne USB-Koppevarmeren har du alltid varm drikke tilgjengelig, og det helt uten avansert utstyr. Har du en datamaskin har du også en USB-port, og dette er alt du trenger.

Plugg inn koppevarmeren og len deg tilbake (på skikkelig gode dager kan du til og med legge beina på skrivebordet), og ta deg en deilig slurk med varm og lindrende kaffe. Du kan jo drikke te også, men det er ikke like effektivt med tanke på koffeininnholdet. Men det skal ikke vi bry oss med, det er helt opp til deg. Det lyser en rød LED-lampe som indikerer når koppevarmeren er i gang. Gi denne unike og personlige gaven til en venn, et familiemedlem, kjæreste eller kanskje sjefen?

Detaljinformasjon

4-porters USB-hub for full dataopplevelse med høy hastighet

  • USB 2.0-porter for superrask overføring
  • Kabellengde: 80 cm
  • En del av produksjonsrelaterte CO2-utslipp kompenseres gjennom et partnerskap med Carbonfund.org

Produktomtaler

Write a review
2020-01-19T01:39:31+00:00