Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Usynlige' hyller - sett med 3

kr 419
Incl. VAT
- +
Disse små, lekre hyllene er perfekte for alle bokelskere med lite plass eller bare liten lyst til å sette opp et helt møbel for å oppbevare bøkene sine. De er 'usynlige' når en stabler bøker på dem, og tar lite pass i tillegg til at de er supersmarte. Hyllene kommer i sett på 3 og tåler ca 9 kg hver, så der er det plass til mange bøker, eller kanskje en plante om du vil! Monteringen er enkel og alt utstyr følger med, så da er det bare å sette i gang og stable opp dine favorittbøker - om det er krim eller kokebøker er opp til deg. Hyllene kan selvfølgelig også brukes som pyntehyller for alt fra planter til lyslykter, alt etter din egen smak. Dette er den perfekte gaven til hybelboeren, bokormen, tanten med for mye ting eller kanskje til deg selv! De passer ypperlig som innflyttingsgave, til jul, bursdag og alt i mellom! Et ypperlig valg, og et godt tips fra oss her hos Gaveidéer.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Har du en del bøker, eller kanskje litt pynt du vil vise frem, men ikke plass eller lyst til å ha en svær bokhylle? Da er disse 'usynlige' hyllene er perfekte.

Detaljinformasjon

'Usynlige' hyller - sett med 3

  • Belastning: 9 kg pr hylle
  • For veggmontering (monteringsutstyr inkludert)
  • Mål: ca 14 x 17,8 x 16,5 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-18T21:34:08+00:00